Rome 2021

Met de fiets naar Rome, we zijn vertrokken

woensdag 16 juni 2021

We zijn vertrokken, maar daar is alles mee gezegd… Het was een enorm zware dag; Manu kreeg koorts onderweg en werd heel erg moe.
Begon lekker dus, onze ‘monstertocht’ naar Rome.

Hier waren we nog fit

Rond 13.00u kwamen wij in Krabbendijke aan, alwaar we naar de supermarkt fietsten. Ik ging de lunch halen en Manu installeerde zich op een heel fijn grasveld onder de bomen om een uurtje te slapen. Toen ik terugkwam met de boodschappen lag hij al te slapen.

pfffff

Gelukkig ging het na het dutje iets beter en hebben we onze reis voortgezet. Met hangen en wurgen zijn we 73km van huis aangekomen bij Recreatiecentrum Hazeduinen in Putte.
Een mooi plekje naast een picknicktafel en de electriciteitspaal.

Ondertussen is het 20.25u, slaapt Manu alweer en bekijken we morgenochtend wat we doen. Of nog een dag hier, of verder fietsen of eventueel de trein pakken.

Al met al niet zo’n prettig begin van deze reis, maar zoals we vantevoren al zeiden: “we bekijken het per dag, elke dag een stukje fietsen (of ‘treinen’ 😉 de weg is het doel en vooral niet focussen op het einddoel, want dan kan de moed je in de schoenen zakken”.

Een mooi plekkie, dat dan weer wel

Ik ga ook slapen en meld me morgen weer.

Groet!
X

17 gedachten over “Met de fiets naar Rome, we zijn vertrokken”

 1. Hey kanjers!

  Helemaal gelijk! “De weg ernaartoe is het doel.” Manu, van harte beterschap. Veilige, mooie en voorspoedige reis jullie! 😘

  Geliked door 1 persoon

 2. Aaah wat een zwaar begin en vervelend dat Abu ziekjes is… Hopelijk voelt ie zich morgen wat beter en hebben jullie een betere dag!
  Groot gelijk hoor, per dag bekijken en genieten van de reis zelf!
  X

  Like

 3. Sterkte Manu , wat een timing zeg om zo te beginnen. Hou je hoofd cool, het word een betere dag vandaag, wel wat meer wind, kan verkoelend zijn.
  Dikke knuffel saampjes.

  Geliked door 1 persoon

 4. Aahh vervelend om zo te beginnen. Beterschap voor Manu en hopelijk ziet het er morgen beter uit. T komt vast allemaal goed!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s